fredag, mars 24, 2006




Her er Rado og Nirnia klokken 05.30 torsdag morgen. Nå skal Fandriana, lokalt sted sør for antsirabe, få besøk av stolte teologer fra MHS.

Det var bilen til venstra i bildet vi brukte. en meget god bil, som den humpet og ristet når vi kjørte.

Dette er Anders og Anna Rønningen forran deres hjem i Fandriana. Et meget hyeelig misjonærpar som har var her i 4 år og skal hjem til sommeren. Anders har ledet en del prosjekter og skaffet lokal befolkningen den dra - og drivkraften som må til for å få noe gjort.

De er begge lærere ved lærerskolen i Fandriana og har ett meget godt lag med studentene. Den perioden de har vært her, har de skapt en utrolig oppsluttning rundt skolen. De kan nå sette større krav til opptak av studenter, samt at de husker på fattige lærere som kan trenge mer kunnskap.

Tenk dere Rado som lærer.

Det var en stor opplevelse å være tilstede da han underviste for bibelskolen. Skolen drives av rektor, som også er eneste lærer. Det er et fantastisk arbeid hun utfører. bygget er det opprinnelige skolehuset etter vår gamle venn Stueland. Det var fantastisk å kunne se å oppleve Rado i pionærenes fotspor.

Alt arbied han utfører her er selvfølgelig gratis.

Da rektor ikke hadde mottat lønn på 1 år, bestemte jeg meg for å gi henne 50.000 ariary eller 150 norske kroner som en liten gave for den arbeid og innsats hun gjør.

Jeg vil skrive ordentlig om turen i morgen. Men jeg benyttet høve til å oppdatere den i dag, da jeg plutselig kunne sende bilder. håper på samme under i morgen.

1 Comments:

At 10:43 p.m., Anonymous Anonym said...

Helt fantastisk. Skulle gjerne gjort det samme.

 

Legg inn en kommentar

<< Home

Free Tell A Friend from Bravenet.com Free Tell A Friend from Bravenet.com
google1bdb3965e3d9089a.html